Източник lamqta.comОвен  През този ден партньора или началника може да са

...
Източник lamqta.comОвен  През този ден партньора или началника може да са
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Трудности за три от зодиите, една пък ще се оттегчи до смърт

Източник lamqta.com

Овен 
През този ден колегата или началника може да са в неприятно въодушевление, заради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за шерване на нови оферти, да се изявявате пред необятна публика, или да се отчитате пред началника си. Не се предлага бракосъчетание, изясняване на връзките с родителите, да сключвате публични споразумения (особено дългосрочни), както и да водите договаряния с адвокати, юристи, купувачи и застрахователни сътрудници. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно правилно. 

Телец

Не неприятен ден за нови инициативи, свързани с повишение на квалификацията и правене на кариера. Вие се учите бързо, елементарно запомняте нужната информация и скоро можете да встъпите в равностойна конкурентна битка с тези, които са по- опитни от Вас. Заслужава си да напомните за себе си на отдавнашни съдружници, защото тяхната поддръжка ще Ви е изключително нужна не след дълго. В кръга на своите близки може да си позволите да разпуснете. Ще съумеете да създадете спокойна и отзивчива атмосфера, която ще Ви помогне да забравите отминалите различия и спорове. Много добре ще преминат контактите с родителите и други по-възрастни родственици. 
 

Близнаци

Денят ще се подрежда забавно, и в рамките на приемлвото - непредсказуемо. Това значи, че би трябвало да сте изцяло удовлетворени. Непременно ще се окажат благоприятни условия да се деянията. В интерес на истината ще се наложи да „ поизбутате ” някого от сътрудниците или неотдавнащни настоятелен сътрудници, а това, несъмнено, няма да добави естетика в връзките. Финансови усложнения са вероятни за тези, които възнамеряват огромни покупки. Не е желателно да взимате пари на заем. Ще прекарате чудесно времетео си със своите близки, в случай че се откажете от разискване на въпроси, чието решение не знаете. Едва ли през днешния ден биха Ви дали кой знае какъв брой потребни препоръки и отзиви. 
 

Рак

За Вас този ден е много сполучлив. Той открива благоприятни условия, за които до този миг сте могли единствено да мечтаете.. Може да се окаже късмет да получите отлична работа, или, удържайте безусловна победа над противници и съперници, да затвърдите своите позиции на настоящето си място. Имайте поради, че в този момент звездите чакат от Вас дейности, и няма да имате време за размишления и подозрения. Много е значимо, да не забравяте и за почивката: денят ще бъде много кондензиран, и Вие напълно ще останете без сили, в случай че не попълните запасите си от сила. Избягвайте неприятните диалози., които през днешния ден ще Ви работят изключително угнетяващо.
 

Лъв

Днес Вашият обичан човек ще си признае, че от край време не му е харесвало в противоположния пол някакво качество, което напълно буйно разцъфтява у Вас. Оказва се, че тъкмо Вие сте го предиздвикали да огледа на това качество по различен метод. Може да бъдете поласкани. 
 

Дева

Финансовото Ви състояние е устойчиво и не предвещава беди. Даже са евентуални някакви парични приходи. Денят е подобаващ за начало на нов план. Ако не желаете да изпуснете този подобаващ миг, постарайте се, да бъдете по-активни. В идните планове има избран риск, само че си заслужава. Върнете се към незавършените планове и се постарайте да уточните детайлностите. Много ще Ви се желае да оправите поизоставените връзки, само че надали това ще може да стане.
 

Везни

Днес ще Ви се желае да поемете прекалено много отговорности, въпреки че подобен товар може да се окаже не по силите Ви. Постарайте се првилно да извършите салдото сред „ мога ” и „ желая ”, и да вземете единственото правилно решение сред всички вероятни. 
 

Скорпион

Денят не наподобява доста забавен: той е обвързван с рутинна работа, която е монотонна и не изисква внимание и точност. Постарайте се понякога да вършиме спирания, въпреки и единствено с цел да побърборите с сътрудниците си, или да се поразмърдате малко. Иначе преумората отрицателно ще се отрази и на настроението, ина самочувствието Ви. Не би било зле да се поразходите по магазините, само че не с цел да купите нещо за себе си, а за другари и родственици. Вечерта е допустима среща, която ще стане за Вас един тип изпит за умеенето Ви да се контролирате, и да пазите въпреки и външно успокоение. 
 

Стрелец

Може да почуствате, че не Ви доближава удовлетворението от живота. В последно време обилно сте разпределяли своята сила с цел да сте в помощ или разполагаем на всички поред, и това Ви е отвлекло от мисълта за това, което не Ви доближава. Само че през днешния ден ще разберете, какво в действителност не Ви доближава, и ще се замислите над опциите, по какъв начин да си го осигуритре. Много скоро ще намерите отговор, който ще Ви се коства явен и задоволително прелъстителен.
 

Козирог

На Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде мъчно да Ви изясни, какво тъкмо сяита Важно за Вас. Може би тъй като този въпрос няма да Ви се коства значим? Постарайте се въпреки всичко да си изясните, за какво Вашата половинка по този начин се вълнува от този аспект на Вашия живот, и се вслушайте в нейните препоръки...
 

Водолей

За Вас денят ще бъде не неприятен. Проблеми могат да зародят не от отрицателни външни условия, а от Вашите вътрешни противоречия(например от неумение да съгласувате Вашите физически, прочувствени и духовни потребности). Ще имате опция да си намерите асистент или медиатор, който да Ви помогне да се справите с настоящите задания. Само че няма да можете да разчитате прекомерно на тази услуга и за в бъдеще. 
 

Риби

Предстои Ви нещо ново. Нов план? Нова квартира? Нова обич? Възраждане на вярата? Нова сила? Нов тип спорт? Нова кола? Старата кола, миришеща на нова, с помощта на нечия блестяща концепция да се продава спрей с аромат на нова кола?... Каквото и да е, то може да се окаже много вълнуващо.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР